Новости

Во месец ноември во Fortnite имало 100 Милиони Играчи

Како доказ за моќта на носталгијата, беше откриено дека Fortnite обезбеди 100 милиони играчи во текот на ноември, а сето тоа е благодарение на распоредувањето на „OG“ Fortnite. Тоа беше големо повторно разгледување на оригиналната мапа што го започна успехот на Fortnite базиран на Battle Royale пред сите тие години, и врати десетици милиони играчи

Прочитај повеќе