Колумна

Играта Wonder Woman наводно ќе биде преполна со Live Service елементи

Неодамна беше нагласено дек Warner Bros. планираат да ги насочат речиси сите свои франшизи на некој начин кон моделот на Live Service, а најновите информации кои ни доаѓаат деновиве укажуваат дека овој голем издавач е на вистинскиот пат да го реализира планираното. Новопримените информации поврзани со Suicide Squad: Kill the Justice League јасно укажуваат на

Прочитај повеќе