Новости

Nobody Saves The World овој месец доаѓа на Switch, PS4 и PS5

Покрај тоа, NSTW ќе добие ажурирање на сите платформи кои ќе додадат локална соработка. Претходно, NSTW содржеше само онлајн соработка за Xbox и компјутер, а сопствениците на конзоли на PlayStation ќе можат да играат и мултиплеер меѓу генерациите. Никој не го спасува светот е акционен RPG кој ги става играчите во улога, па … никој

Прочитај повеќе