PC

Најавен е продолжетокот на Hyper Light Drifters – Hyper Light Breaker

Gearbox Publishing и развивачот Heart Machine го објавија Hyper Light Breaker, целосно 3D продолжение на нивниот инди хит Hyper Light Drifter. Hyper Light Breaker моментално е потврден само за Windows PC (преку Steam) и првично ќе започне преку Steam Early Access некаде во 2023 година. „Лудо е да се мисли дека поминаа шест години откако

Прочитај повеќе