Поп-култура

Berserk Guts Bloody Nightmare статуа во вредност од $1300

Prime 1 Studio отвори пред-нарачки за нивната статуа „Berserk Guts Bloody Nightmare“, многу зачудувачки и ограничен приказ на трагичниот протагонист. Статуата на „Berserk Guts Bloody Nightmare“ го прикажува Гутс протагонистот на „Берсерк“ во оклопот „Берсерк“ како свиткан врз поразените демони, со крв натопена и го држи својот меч, убиецот на змејот. Многу крвавата статуа ќе

Прочитај повеќе