PlayStation

Гејмери добиваат уништени Collector’s Edition од The Last of Us Part 1

Повеќе луѓе кои го нарачале колекторското изданието на The Last of Us Part I пријавиле оштетување на нивните копии поради проблеми со транзитот. The Last of Us Part I е еден од најголемите наслови на PlayStation во есенската постава. И хорор-класиката за преживување на Naughty Dog и God of War Ragnarok се очекува да бидат […]

Прочитај повеќе