PlayStation

Креаторите на Demon’s Souls – Bluepoint Games сè уште работат на оригинален наслов за PlayStation

Bluepoint Games сè уште „работат на оригинален наслов“ за својата матична компанија Sony – PlayStation. Креаторите на римејкот на Demon’s Souls беа купени од Sony уште во 2021 година. Во годините потоа, инвеститорот остана тивок на своите планови. Меѓутоа, на прашањето дали студиото сè уште работи на оригинална содржина за време на размената на платформата

Прочитај повеќе