PlayStation Xbox

Anno 1800 пристигнува на Конзоли во Март

Издавачот Ubisoft и развивачот Ubisoft Blue Byte објавија датум за кога треба да ја добиеме Anno 1800 на конзоли. Anno 1800 ќе пристигне на Xbox Series X|S и PlayStation 5 на 16 март. Цената е поставена на 39,99 долари, а преднарачките сега се пуштени на Microsoft Store и PlayStation Store. Според девелоперите Anno 1800 е вака:

Прочитај повеќе