Xbox

Dune: Spice Wars доаѓа на Xbox Series X/S кон крајот на Ноември

По објавата на PC пред два месеци од издавачите на Funcom и развојното студио Shiro Games, високо пофалената 4X стратешка игра Dune: Spice Wars доаѓа и на конзолите XBOX Series X|S кон крајот на месец ноември. Навистина сметаме дека е излишно да се опише Dune, бидејќи сите знаат дека знаат за епското дело на Френк

Прочитај повеќе