Интервју

Интервју со Ведран Андонов – Македонскиот претставник на Европското Првенство во “Catan”

Најголемата продавница за Друштвени Игри и секаков вид на производи од делот на Поп Културата “Гоблин Друштвени Игри” на 20ти август оваа година го одржаа првото офицјиално државно првенствно во најголемата Друштвена Игра “Катан“. Тоа државно првенство беше организирано благодарение на тоа што ќе се одреди најдобриот играч во “Катан” од Македонија кој ќе ја

Прочитај повеќе