Интервју

ИНТЕРВЈУ: Dark-1 на PAX West 2023 со Скопје

Интервју со Кристијан Трајковски од Dark-1 | Во соработка со Асоцијација на Македонската индустрија за видео игри MGI Dark-1 е една од ретките инди компании во Македонија која опстојува повеќе од 10 години. Полека, без труби и фанфари, но со константно темпо момицте влегуваа во гејм дев сферата. На почетокот со мали игри кои практично

Прочитај повеќе