Интервју

ИНТЕРВЈУ: Dark-1 на PAX West 2023 со Скопје

Интервју со Кристијан Трајковски од Dark-1 | Во соработка со Асоцијација на Македонската индустрија за видео игри MGI Dark-1 е една од ретките

Прочитај повеќе