GG Special

Купување од PlayStation Store во Македонија

Како да купите игри, PS+ или други додатоци преку вашата PlayStation конзола (или веб страна) на официјалниот PlayStation Store, а живеете во Македонија? Одговорот го имате тука. Брза и кратка процедура. За било какви прашања пишете во коментари 🙂 Директни (афилиејт) линкови до 50 фунти/долари и PS+ на UK и US регион имате тука: 🇬🇧

Прочитај повеќе