Рецензии

Elden Ring – Shadow of the Erdtree Рецензија

Во еден магичен светот што умира, каде што сенките шепотат и раскажуваат приказни за заборавените богови и древните клетви, фантастичната Elden Ring се појавува како доказ за уметноста на раскажувањето приказни и суштината на предизвикот. Додека ги поминувате пустите предели на The Lands Between, вие не сте само обичен играч и обично човече, туку сте

Прочитај повеќе