Nintendo

Омилената игра на Danny Trejo е Animal Crossing: New Horizons

Неодамна, гејмерите го прославуваа Националниот ден на видео игрите, и со тоа се направи кампањата на социјалните мрежи каде што многу брендови ги прашуваа корисниците која е нивната омилена игра на сите времиња. Една неверојатна холивудска ѕвезда се појави во трендот за да ги објави своите чувства, откривајќи наслов што не е репрезент на нервозните

Прочитај повеќе