Игрици

BLACKTAIL – Новата FPS Action-Adventure игра со Словенски митови

Focus Entertainment наскоро треба да ја издаде играта BLACKTAIL, која е нова FPS Action-Adventure игра исполнета со премногу елементи од словенската митологија. Посебно приказната од “Baba Yaga” или ние ја знаеме како Баба Рога. “Bringing worlds and stories to life, offering the possibility of shaping them and altering their outcomes: it is this blend of

Прочитај повеќе