Рецензии

Banishers: Ghosts of New Eden – Рецензија

Можеби името на студиот Don’t Nod Entertainment или по ново само Don’t Nod не е толку популарно за погоелмата публика на гејмери, но сепак за некоја си ниш и уникатна публика е многу големо нешто. За тие коишто не се запознаени, одма сакам да нарпавам мала ретроспектива на студиото и што имаат направено. Во 2013

Прочитај повеќе