Игрици

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle добива DLC со карактерот Wonder of U

Издавачот Bandai Namco и девелоперите CyberConnect2 го објавија JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R Season Pass 2, а ликот на содржини за преземање е Wonder of U. Тој ќе започне на 8 декември. Еве преглед на содржината за преземање, преку Bandai Namco: JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R е достапно на PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox

Прочитај повеќе