Пријатели на GG

Cineplexx Македонија it.mk MK Host

Финале во првиот официјален Hearthstone турнир!

Еве како изгледаше финалето за време на првиот официјален турнир во Hearthstone. Честитки до победниците. 
Турнири, 23 Декември 2015

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT