Noctua има за цел да создаде уште поапсурдни графички во соработка со Asus

Noctua се здружи со Asus за да ја произведе апсолутно огромната графичка картичка RTX 3070 Noctua OC Edition минатата година – графички процесор што го сакав со сета своја апсурдност – и сега компанијата за ладење вели дека има за цел да работи со Asus на повеќе картички во иднина.

На Твитер, официјалната сметка на Noctua одговори на корисник кој бараше RTX 3080 Ti Noctua Edition, како што беше забележано од Tom’s Hardware.

Ако ѕвездите се усогласат точно, тоа би можело да значи поубаво кафени и беж графички процесори од двете компании…

Noctua е познат по своите густи и ефективни ладилници и вентилатори, а во комбинација со производител на графички процесор со високи перформанси може да се создаде тивка, ако и малку апсурдна, графичка картичка што вреди да се лигави. Без сомнение, ќе треба да направите простор во вашиот компјутер за која било графичка картичка Noctua x Asus; било да е RTX 3070 достапен денес или понов модел. Морав да го уништам целиот мој компјутер и да ја сменам конфигурацијата за ладење за да отстапам место за ова чудовиште од графичка картичка во мојата машина. Таа е уште посилна по раст од референтната картичка RX 6900 XT. Иако, иако бев тажен што видов дека Noctua 3070 се враќа во Asus, бев среќен што повторно го вратив редот во куќиштето на компјутерот.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

About The Author

Штотуку беше потврдено кој ќе го игра најголемиот дел од групата пријатели на Аби во The Last of Us за втората сезона која треба да ја видиме во 2025 година. Во моментов, снимањето за сезоната е започнато и најголемите улоги кои се снимаат моментално се со Педро Паскал и Бела Ремзи. Последни информации што знаеме за сниањето е дека се одвива во Канада. Денес, ликовите на Мани, Мел, Овен и Нора беа потврдени дека се избрани.

Ако сте ја играле The Last of Us Part II, ќе знаете точно кои се Нора, Мани, Овен и Мел. Тие играат прилично важни споредни улоги во играта од 2020 година, иако нивното место во втората сезона од серијата допрва треба да се преполни.

Еве го неодамна откриениот кастинг:

  • Manny – Danny Ramirez (Top Gun: Maverick)
  • Mel – Ariela Barer (Marvel’s Runaways)
  • Nora – Tati Gabrielle (Uncharted)
  • Owen – Spencer Lord (Riverdale)