GG ПОДКАСТ S08E10: Fornite Chapter 3, Matrix, Spider-Man: Across the Spider-verse

Киану Ривс изгледа како да не старее... за разлика од цел останат репертоар на актери кои си ја репризираат улогата во новиот Матрикс. Фортнајт со ново поглавје ја преврте мапата наопачки, буквално и Sons of the Forest дефинитивно изгледа како игра за 10 годишно дете... Гораст и Бобо имаа да кажат нешто на крај на епизодата, не го пропуштајте тоа.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 19 Декември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT