GG ПОДКАСТ S08E08: Multi-Versus, Project L, BF 2042, Ruined King, Hextech Mayhem

ВИДЕО ГЕЈМ АВОУРДС КОНТЕСТ - посетете го нашиот дискорд - http://discord.gg.mk/ и оставете ги вашите гласови во #vga-2021 чет каналот. (Можете да го најдете на левата страна). Оваа недела беше мелем за фајтинг гејмс обожавателите - Project L, Multi-Versus, DNF Duel (иако не пуштивме трејлер), SIFU, м м м мераци. Останатото прегледајте го во епизодата.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 29 Ноември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT