Се што треба да знаете за #ггместено giveaway S07 ФИНАЛЕ!

grande giveaway S07 thumb

КОГА?
7ми Јуни 2021 година.

КАДЕ?
Извлекувањето ќе се прави ОНЛАЈН на www.gg.mk илvи twitch.tv/ggtvmk

КАКО?
• Вклучете се во програма во 21:00 часот во понеделник.
• Креирајте акаунт на twitch.tv (бесплатно и брзо)
• Слушајте муабети за игрици, стискајте палци, палете свеќи, направете курбан и надевјате се дека вашиот никнејм ќе се појави на екранот.

КОЛКУ?
Иако е бесплатно и многу подароци ќе се даваат на сите, 1/3 (третина) од подароците ќе бидат само за сабскрајбери.
Па така за да си ја зголемите шансата направете сабскрајб на нашиот Twitch канал, вака:
• Одете на www.twitch.tv/ggtvmk
• Притиснете го виолетовото копчто Subscribe и
• Следете ги инструкциите
• Доколку сакате од мобилен, мора да ја симнете апликацијата на Twitch

ВАЖНО
Доколку ве извлечеме и добиете подарок, морате ВЕДНАШ да ни пратите порака со командата /w ggtvmk во чатот и во неа да напишете ваше име и презиме, мејл и телефонски број.

grande giveaway S07

ПОДКАСТ Сезона 7, 5 Јуни 2021

Поддржувачи на GG

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT