GG PODKAST S07E07: PlayStation 5 рецензија, Spider-Man: Miles Morales, NFS Hot Pursuit Remastered,...

Наша темелна рецензија на PlayStation 5ката заедно со контролерот и Spider-Man: Miles Morales. Детали околу конзолата, перформансите, дизајнот и автентичноста, хардверските фалинки и предвидувања за во иднина.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 17 Ноември 2020

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT