Techtonica, First-Person фактори билдер симулатор најавена и ќе излезе наскоро

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Fire Hose Games ја објавија Techtonica, игра за градење фабрики во прво лице, поставена под површината на вонземска планета.

Работете сами или со пријателите за да соберете ресурси, да истражите целосно разурнлив подземен свет и да изградите огромни, целосно автоматизирани фабрики. Надградете ја вашата опрема и згради и постепено откривајте ги скриените тајни на планетата.

Трејлерот за најава можете да го најдете подолу.

Прегледот од Steam:

Добредојдовте во чудно убавиот, биолуминисцентен и мистериозен подземен вонземјански свет на Техтоника. Ќе започнете само со основите за копање, ископување и производство на ресурси.
ГРАДЕТЕ МАШИНИ
Откривањето на сè во Techtonica бара уникатна опрема, моќ и ресурси. Изградете специјализирани машини за да го оптимизирате собирањето и производството додека се вооружувате со алатките потребни за да одите понатаму и подлабоко.
АВТОМАТИЗИРАЈ СЕ
Поврзете мрежа од машини и ресурси со подвижни ленти и лифтови кои ви овозможуваат да ги автоматизирате линиите на производство и да го оптимизирате протокот на вашата фабрика.
СОЗДАДЕТЕ РАЗГОЛЕНИ ФАБРИКИ
Подигнете го рударството и производството до нови височини со изградба на големи, ефикасни фабрики и претворајќи ги вонземските пештери во вашата база на операции. Свиткајте ја земјата по ваша волја за да создадете и ослободите простор за вашите машини.
ИСТРАЖУВАЈТЕ И ОТКРИЈТЕ
Истражувањето се исплати во Техтоница. Тунелирајте го вашиот пат до огромните наоѓалишта на руда и тајните, скриени пештери за да најдете награди и да ги скенирате артефактите што стареат. Ќе отклучите нови рецепти за подобрени системи за автоматизација и уште помоќна технологија.
ОТКРИВАЈТЕ МИСТЕРИИ
Има нешто во врска со овој мистериозен вонземски свет.
КАРАКТЕРИСТИКИ
  • ПРЕКРАСЕН СВЕТ. Истражете ги кавернозните длабочини на Техтоника опкружени со биолуминисцентна флора во прво лице.
  • ФАБРИКА ЗГРАДА. Напојувајте го вашето рударство и производство со динамични и меѓусебно поврзани фабрички системи.
  • КОМПЛЕТНА АВТОМАЦИЈА. Транспортните ленти и уникатните системи за патување го олеснуваат градењето, поврзувањето и преминувањето на големите автоматизирани фабрики.
  • НАГРАДНИ НАДГРАДИ. Започнете мали и станете масовни со системите за игра кои постојано се развиваат со нови предизвици и решенија.
  • АУРАЛНА НИРВАНА. Techtonica пристигнува со оригинален саундтрак од Cityfires (20XX, Catlateral Damage: Remeowstered) инспиративна за изградба.
  • CO-OP. Techtonica ќе може целосно да се игра самостојно или со соработка до четири играчи.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

PlayStation претстави нов трејлер пред објавувањето на God of War Ragnarök.

Овој трејлер, насловен Myths of Midgard, нуди кратко резиме на епот на God of War од 2018 година. Во него глуми Felicia Day, додека таа ја раскажува досегашната приказна за Кратос и Атреус. Во текот на прераскажувањето, кое изобилува со навистина прекрасни уметнички дела, има и мали „изненадувања“ од Мимир што го знае сето тоа.

Има и нов блог за PlayStation кој ја детализира приказната, иако се разбира сето тоа завршува пред да започне Рагнарок. God of War Ragnarök треба да излезе во среда, 9-ти ноември и за PlayStation 4 и PS5.

Пред ова издание, Sony ги детализираше различните изданија што играчите ќе можат да ги добијат. Ова го вклучува и Jotnar Edition, чија цена е 230 долари. За ова, ќе добиете многу фенси физички предмети и дигитален код за играта – но без диск. Како што, за жал, стана норма, сепак, веќе го искористуваат ентузијазмот на обожавателите за серијата God of War, со ограничено издание на верзии на God of War Ragnarök кои се појавуваат на сајтови како што е eBay за повеќе од двојно повисока цена од малопродажбата.