Листа на сите 300 карактери кои што се појавуваат во LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Новото протекување на Lego Star Wars: The Skywalker Saga се појави на интернет и се однесува на сите ликови што може да се играат во оваа претстојна игра. Доколку протекувањето е точно (што сè уште не го знаеме), играта ќе има амбициозна листа од 300 карактери, што е огромна, но не изненадува со оглед на тоа што развивачот TT Games објави дека ова е нивниот најголем проект досега. Останува да видиме колку детален ќе биде секој од овие ликови и нивните потези, но самата бројка е импресивна.

Протекувањето доаѓа преку еден од најчестите LEGO инсајдери по име Falcon Fan 1414, кој сподели комплетна листа на неколку слики на Инстаграм. Falcon Fan 1414 не открива како настанала оваа листа, па затоа треба да се земе со резерва, како и секое протекување.

Подолу можете сами да ја проверите листата, која е организирана во неколку различни категории.

Jedi:

Aayla Secura
Anakin Skywalker (Episode II – Cape)
Anakin Skywalker (Episode II)
Anakin Skywalker (Episode III – Cape)
Anakin Skywalker (Episode III)
Barriss Offee
Ben Solo
Jocasta Nu
Ki-Adi Mundi
Kit Fisto
Leia (Training Flashback)
Luke Skywalker (Old – Flashback)
Luke Skywalker (Old – Crait)
Luke Skywalker (Episode V – No Jacket)
Luke Skywalker (Hoth)
Luke Skywalker (Jabba’s Palace)
Luke Skywalker (Training Flashback)
Luke Skywalker (Episode V – Jedi)
Luke Skywalker (Endor)
Luke Skywalker (Episode VI)
Luke Skywalker (Yoda Backpack)
Luminara Unduli
Mace Windu (Cape)
Mace Windu
Obi-Wan Kenobi (Episode III)
Obi-Wan Kenobi (Episode III – Cape)
Obi-Wan Kenobi (Episode I)
Obi-Wan Kenobi (Episode I – No Cape)
Obi-Wan Kenobi (Episode II)
Obi-Wan Kenobi (Episode II – Robe)
Old Ben Kenobi (Tatooine – Hood)
Old Ben Kenobi (Tatooine)
Plo Koon
Qui-Gon Jinn (Cape)
Qui-Gon Jinn (Tatooine Disguise)
Qui-Gon Jinn
Rey (Kijimi Coat)
Rey (Episode VII – Jedi)
Rey (Episode IX)
Rey Skywalker
Rey (Grey Jedi Wrap)
Shaak Ti
Yaddle
Yarael Poof
Yoda

Heroes:

Admiral Ackbar
Admiral Holdo
Aftab Ackbar
Bail Organa
Beaumont Kin
Biggs Darklighter
Boolio
Boss Nass
C’ai Threnalli
Captain Antilles
Captain Panaka
Captain Tarpals
Captain Typho
Clone Trooper (Phase I)
Clone Trooper (Commander)
Clone Trooper (Captain)
Clone Trooper (Lieutenant)
Clone Trooper (Sergeant)
Clone Trooper (Phase II)
Clone Trooper (501st Legion)
Clone Trooper (Coruscant Guard)
Clone Trooper (212th Attack Battalion)
Clone Trooper (Kashyyyk)
Commander Cody
Commander D’Acy
Commander Gree
Ello Asty
Finn (Episode VII)
Finn (Bacta Suit)
Finn (Crait
Finn (Episode IX)
Finn (Kijimi Coat)
Finn (Jacket- White Shirt)
Garven Greis (Red Leader)
General Leia Organa
General Leia Organa (Bandaged)
General Leia Organa (Silver/Grey Robes)
General Leia Organa (Black Robes)
General Leia Organa (Episode IX)
General Rieekan
General Rieekan (Hoth – Hood)
Grakchawwaa
Gungan Warrior
Jannah
Jar Jar Binks
Jar Jar (Senator)
Jet Porkins
Jess Pava
Kaydel Connix
Kaydel Connix (Episode IX)
Leia (Episode IV)
Leia (Jabba’s Palace)
Leia (Cloud City)
Leia (Endor)
Luke Skywalker (Episode IV)
Luke Skywalker (Ceremony)
Luke Skywalker (Rebel Pilot)
Mon Mothma Nien Nunb
Padme (Ship)
Padme (Clawed)
Padme (Handmaiden – Orange)
Padme (Battle of Naboo)
Padme (Pilot)
Padme (Pilot – Helmet)
Padme (Pregnant)
Padme (Silver Cape)
Padme (Tatooine Disguise)
Poe Dameron (Black Resistance Jacket)
Poe Dameron (Episode IX)
Poe Dameron (Jacket)
Poe Dameron (Kijimi Coat)
Poe Dameron (Pilot)
Poe Dameron (Pilot – Helmet)
Rebel Friend
Ric Olie
Rose Tico
Rose Tico (Crait)
Rose Tico (Episode IX)
Tallie Lintra
Tarfful
Temmin Wexley
Theron Nett
Wedge Antilles
Wrobie Tyce
Zen Senesca (Rogue 2)

The Scavengers:

Chief Chirpa
Jawa
Logray
Paploo
Rey (Episode VII)
Rey (Episode VII – Starkiller Base)
Rey (Scavenger Grey Vest)
Teebo
Teedo
Tusken Raider
Wicket

Scoundrels:

Bala-Tik
Chewbacca
DJ
Doctor Evazan
Han Solo (Episode IV)
Han Solo (Episode V)
Han Solo (Endor)
Han Solo (Hoth)
Han Solo (Hoth – Hood)
Han Solo (Carbonite – Shirt)
Han Solo (Episode VII)
Lando Calrissian (Episode IX)
Lando Calrissian (Hermit)
Lando Calrissian (Episode V)
Lando Calrissian (Episode VI – General)
Lando Calrissian (Han Solo’s Clothes)
Lando Calrissian (Jabba’s Palace)
Maz Kanata
Ponda Baba
Sidon Ithano
Tasu Leech
Wandering Wookiee
Zorii Bliss

Bounty Hunters:

4-LOM
Aurra Sing
Bazine Netal
Boba Fett
Bossk
Carib Diss
Dengar
Greedo
IG-88
Jango Fett
Jango Fett (Casual)
Leia (Boussh Disguise)
Rothgar Deng
Zam Wesell (Human
Zam Wesell (Alien Face)
Zuckuss

The Villains:

Ap’lek
B1 Battle Droid
B1 Battle Droid (Commander)
B1 Battle Droid (Geonosis)
B1 Battle Droid (Heavy Assault)
B1 Battle Droid (Kashyyyk)
B1 Battle Droid (Security)
Captain Canady
Captain Peavey
Captain Phasma
Captain Phasma (Cracked Helmet)
Cardo
Commander Jir
DJ (First Order)
Emperor’s Royal Guard
Empire Captain
FN-2199
Finn (FN-2187 – No Helmet)
Finn (FN-2187)
Finn (First Order)
Finn (Episode VIII – Supremacy)
First Order Flametrooper
First Order Jet Trooper
First Order Officer
First Order Officer (Kijimi)
First Order Snowtrooper
First Order Cold Weather Assault Trooper
First Order Special Forces Fighter Pilot
First Order TIE Fighter Pilot
General Grievous
General HuxHan Solo (Stormtrooper)
Han Solo (Stormtrooper – No Helmet)
Imperial Fleet Trooper
Imperial Gunnery Technician
Kuruk
Luke Skywalker (Stormtrooper)
Luke Skywalker (Stormtrooper – No Helmet)
00M-9
Pryde
Rose Tico (First Order)
Rose Tico (Episode VIII – Supremacy)
Sandtrooper
Sandtrooper (Commander)
Sandtrooper (Sergeant)
Scout Trooper
Scout Trooper (Kashyyyk)
Sith Jet Trooper
Sith Trooper
Snowtrooper
Sovereign Protector
Stormtrooper (Empire Sergeant)
Stormtrooper
Stormtrooper (Empire Commander)
Stormtrooper (First Order – Driver)
Stormtrooper (First Order Sergeant)
Stormtrooper (First Order Officer)
Stormtrooper (First Order Heavy Assault)
Stormtrooper (First Order Squad Leader)
Stormtrooper (First Order)
TIE Fighter Pilot
Tarkin
Trudgen
Ushar
Vicrul

Sith:

Sith: Anakin Skywalker (Charred)
Anakin Skywalker (Yellow Eyes)
Count Dooku
Darth Maul (No Cape)
Darth Maul
Darth Vader
Darth Vader (No Helmet)
Kylo Ren (Episode IX)
Kylo Ren (No Helmet)
Kylo Ren (No Helmet – Scar)
Kylo Ren (Topless)
Kylo Ren
Palpatine (Scarred)
Palpatine (Senator)
Palpatine (Chancellor – Grey)
Palpatine (Chancellor – Red)
Rey (Sith)
Snoke
The Emperor

Astromechs:

BB-8
BB-8 (Disguise)
BB-9E
G8-R3
K3-R1
R2-A6
R2-B1
R2-D2
R2-D2 (Swamp)
R2-D2 (Waiter)
R2-KT
R2-N3
R2-Q5
R2-R9
R4-M9
R4-P17
R5-2JE
R5-D4
R5-M2

Protocol Droids:

C-3P0
C-3P0 (Kijimi Coat)
C-3P0 (Episode I)
C-3P0 (Red Arm)
C-3P0 (Red Eyes)
C-3P0 (Rusted)
E-3P0
H1-NT
K-3PO
ME-8D9
R-3P0
RA-7
TC-14

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

It’s Game Boy Morbin’ Time! Во новото видео, YouTube-рот Wulff Den го стави Morbius на Game Boy Color „поради некоја причина“, со долг и досаден процес кој сепак можеби беше попријатен од реалното гледање на “најдобриот филм” Morbius. Ако ова ви звучи познато, можеби се сеќавате кога истиот YouTube-р го стави Tenet на Nolan на Game Boy Advance, иако тоа време беше инспириран од нешто специфично: инсистирањето на режисерот на Tenet да се гледа на „најголемиот можен екран. „ и покрај тоа што беше пуштен во почетокот на пандемијата, кога повеќето гледачи на филмови не беа подготвени да одат во кината.

Додека тој пат, Wulff Den се пошегува дека го ставиле филмот на Game Boy „за инает“, овој пат YouTube-рот признава дека го направиле Морбиус само „поради некоја причина“.

Со Tenet, Wulff Den го распореди преку пет GBA касети, од кои секоја содржи околу половина час видео со 6 фрејмови во секунда со резолуција од 192×128. Иако Morbius не е ни приближно долг како Tenet, дополнителната компресија потребна за филмот да се вклопи во касетите Game Boy Color од 4 MB значеше дека Morbius зеде 36 касети. Бидејќи тоа се многу празни касети, и никој нема да го гледа филмот на овој начин, тој направи само 3 од 36-те кертриџи.

“The original plan was to put Dune on a Game Boy Color cartridge, becasue the director of that film said some similarly-dumb stuff about wanting people to go to the theater to see his film on as big a screen as possible.”

Bob Wulff

И по Dune, што е следното најдобро нешто? Морбиус, се разбира!