GGS04E03 - Blizzcon, GTX1070ti, 'Hamcho' за DotA2 7.07, CoD: WWII, Assassin's Creed Orgigins,...

02:20 - Зборуваме со Хамид за новиот пач на Дота и новостите

25:28 - Анбоксинг на Nvidia GTX 1070ti

39:30 - Се збори за BlizzCon и новитетите што произлегоа од таму

01:09:35 - Assassin's Creed: Origins

01:17:57 - Call of Duty: World War 2

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

...и да не најдете на:
WWW: http://gg.mk
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 4, 12 Ноември 2017

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT