Пријатели на GG

Cineplexx Македонија it.mk MK Host

GG S02E15 - Е-спорт во собрание, Keep Talking and Nobody Explodes и рецензии на...

Вести - 02:20
Keep Talking and Nobody Explodes - 41:30
Dragon's Dogma: Dark Arise - 01:05:40
Punch Club - 01:16:42
Nuclear Throne - 01:22:07

Вести - 02:20
Игри од последните 10 години што ви препорачуваме
да ги играте - 32:20
Deus Ex Mankind Divided - 51:36
Bloodborne The Old Hunters - 01:00:32
Death's Gambit - 01:05:50

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да
GG Сезона 2, 20 Јануари 2016

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT