GG S02E12 - Новогодишна епизода feat. Паци

Вести - 09:40
Топ 3 игри на годината според ГГ екипата - 39:20
Топ 3 најочекувани игри за 2016 - 1:23:50

И се разбира не заборавајте да: 
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да

...и не најдете на:
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 29 Декември 2015

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT