GGS01E01 Alien Isolation, NBA 2K15, Windows 10, Nvidia GTX 9XX

Во првата епизода разговараме за:

- Alien: Isolation 3:53
- NBA 2K15 20:20
- Windows 10 35:03
- League of Legends 52:45
- nVidia GTX 9xx 1:13:13
- Fenix Rage 1:21:51
- Destiny (unboxig на PlayStation4 лимитед глечер едиција) 1:34:42

* Предлог игра за оваа недела: Shadow of Mordor

** GG прашалник: Играта која нема продолжение, а би сакале да има е... ?

Дечки,
GG

И се разбира не заборавајте да не најдете на:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/GGMK/639273346083330?ref=hl

Twitter: https://twitter.com/ggtvmk

Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

и задолжително емисијата во живо на Twitch: http://www.twitch.tv/ggtvmk
GG Сезона 1, 7 Октомври 2014

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT