Колумна

Дали е Path of Exile добра замена за Diablo?

Во екот кога веќе има “leek” за тоа дека скоро ќе излезе Diablo 4 добро е да се потсетиме на моја споредба помеѓу

Прочитај повеќе
Игрици

Предлози за врвни платформски игри

Ghost and Goblins Resurrection  Една од најпознатите игри за флипери и за компјутер има своја преработка, се работи за играта Ghosts and Goblins

Прочитај повеќе